Despre noi

Magazinul de incaltaminte on line cu numele Spaniol Zapatos Ilicitanos Mireya´s

Acest Magazin on line isi deschide portile pentru a oferi clientilor incaltaminte fabricata pe taramurile Spaniei, mai exact intr-un mic oras cu numele Elche, Elx din judetul Alicante, un oras care a vazut crescand branduri de incaltaminte internationale precum Puma, Picolinos, Mustang, Xti, si multe altele.

In acest oras se confectioneaza incaltaminte ca si traditie, cu materiale de calitate, cele mai bune branduri au inceput de aici, dintr-o mica fabrica care ia dus spre pietele internationale.

Magazinul on line Zapatos Ilicitanos Mireya´s naste si el aici, in Elche dar de o romanca , o consateanca din Salaj.

Visurile de a putea lucra de acasa si a ingriji familia dedicandule timp copiilor a deschis aceasta posibilitate de a lucra on line si de a putea creste copii.

Acest magazin incepe cu un proiect de fonduri nonrembursabile pentru a crea un vis care devine realitate.

Brandurile de incaltaminte Spaniole ofera posibilitatea de a achizitiona incaltaminte de calitate la preturi acceptabile, incaltaminte confectionata din piele naturala.

Totul incepe cu acest magazin unde dorim sa facem cunoscute cateva branduri Spaniole de incaltaminte care inca nu sunt cunoscute la noi in tara dar ofera o calitate excelenta la preturi competente.

Va asteptam cu mare drag la cumparaturi, cu mic cu mare, la intrebari, pareri si sfaturi.

Va astept pe watsapp 0034655626502

Va multumesc pentru atentia acordata.